snöigt hjärta


hey ,blev värsta nöjd med min header :D 
kollade melodifestivalen innan , rätt gick vidare , särskilt molly . finast låt ju <3.

fotoklicka ---->

ridit


hey :) idag har jag varit i stallet med becka :) det var jättekul , trodde aldrig att jag skulle våga rida men jag gjorde det.
först kunde jag inte styra Qurtan så bra men sedan fick jag bättre kontroll så vi skrittade en tajt slalombana :) är nöjd .!  Och det va jättekul , ska följa med ut fler gånger . fast vi gjorde andra saker än red , mockade lite åh lite annat . !
När vi va klara satt vi i sadelkammaren åh pratade om en sak . På eftermiddagen var becka hos mej , vi pratade om en sak som hänt & sen hade vi massa kul med förstås :D <3 ikväll blire nog melodifestivalen även fast den är skit i år .!
jaja, kram på er alla & hoppas ni har vinter där ni  befinner er , här är det minus & snö . !


sorry :>


hej > alltså förlåt jag aldrig skriver , antingen har jag ingen lust eller så har jag typ ingen tid eller tillgång till en dator :p , ska försöka lägga upp lite bilder från sportlovet . ska föra över bilderna från skidåkningen . alla fotograferingsbilder har  jag redan fört över men de e så jobbigt åh redigeraa dem åh lägga in mitt namn på bilden (A). jaja idag vare först spanska , helt okey . efter det nobyte ,,sådär men hann typ göra alla frågorna medans vår lärare va borta en stund :) men vi ska jobba med ekologi , låter jättekul noot (A)  kemi & fysik är roligare. efter det vare lunch iaf, tomatsoppa , den var helt okäj , smakade som korvstroganoff. när vi ätit klart vare typ svenska med en gång , jobbade med tempus & hjälpverb.  sen so direkt efter , göra klart om den grekiska mytologin .  inställd idrott & promenera hem med becka & olivia . !   åh sen busa med busan & syster åh följa med syster hem .  åh yääh imorgon ska jag följa med becka till stallet å rida , i am going to diieee ! :>

haha igår hade vi l'äsförståelse i engelska , jag skrev en mening med 4 ord & jag vet att jag hade 2 stora fel i den , haha . jag skrev   SHE HAVE JUMP , hur f*n kan man bara skriva det , de heter ju she HAS jumpED . ! xD så sopade på dt :> jää åh för bara några veckor sedan så Pia att vi måste kunna have&has , åh jääy , she have (A) haha :D  men vi fick tillbaka det oförberedda provet , hade typ 68 av 75 så är rättså nöjd iaf.! vi hade matte igår med , det är funny :> i like maths , fast alla andra tycker jag är störd som gillar det xD  haha :) <3

jaja om en vecka ¨åker jag till fjällen & på onsdag äre friluftsdag med skolan , jag & becka ska åka skidor , vi kmr äga :) yeah :D

men lägger in några bilder sen , ;)

kramis <3 


sportlov.

Hey :> nu har jag haft sportlov i 1 vecka & någon dag . ! Det har varit ett riktigt bra sportlov men massa snö & minusgrader, undra när det va de senast? typ längesedan . ! jaja , har inte hunnit skriva nu under sportlovet så mycket så här kommer en liten redovisning av veckan;

fredag 6/2  = skola &  bara vara hemma.
lördag 7/2= seegdag göra ingenting utom att vára hos mormor en stund
söndag 8/2= först göra ingenting sen vara hos becka på efm & kvällen :> <3
måndag 9/2=  först tandläkaren sen åkte jag & beck skidor i alandsrydsbacken , kvällen tillbringades hos henne <3
tisdag 10/2= skidor med beck idag igen :> på kvällen var jag hos syster <3
onsdag 11/2= jönköping & hestra , jag köpte mig en iPod åh mamma åh mats köpte massa saker, på kvällen harry potter film :)
torsdag 12/2= kyllåsbacken med pappa <3 & sen harry potter film på kvällen åh sen packa.
fredag 13/2= åka tåg till göteborg med tåg , shoppa & gå på Mary Poppins på kvällen :]
lördag 14/2= shoppa & gå på Rhörska museét :> sen åka tåg hem.
söndag 15/2=gå långpromenad åh fota:D <3  & kanske åka till Ellen <3

så det var de det :D <3  kommer bilder någon gång , kanske (A)

beckis:}Hääy :} kom precis hem från beckis <3 vi har haft kuligast , först bakade vi muffins åh sedan har vi typ suttit vid datan & varit helt galna x)  .! haha , vi har skrattat skitmycket , men åt vad  deee ni :D   Beckis hund är sötast , Dina. !
Jaja imorgon ska jag till tandläkaren åh sen ska jag & beck åka skiiiidor , förmodlingsvis(A) :D.<3.  najsigt .<3

åh jag , mamma åh mats ska till Glasgow på påsklovet , vet inte vad de fick de i från då men , egentligen skulle vi till London åh de hade väl varit lite häftigare men jaja . ! . Det blir nog kul .

Men ska se teve nu , hejdå <3

ipod :]

Hey ;>SPORTLOV . ! blötsnö ute så dt blir inga skidor idag . !  Inte så kul med snö som är typ vattengegga . ! :D.!  
Men ska nog hoppa in i duschen om ett tag & sen ska jag nog gå ut & fotografera lite , det  var väldigt längesedan . !
Och jag tror att jag har bestämt mig för att köpa en Ipod på Media Markt i veckan , fast vet inte vilken färg , fast få se vilka som finns kvar när man väl kommer dit :) Ni kan väl hjälpa mig med färg? :)

inte orange , svart , silver & jag tror inte röd å rosa heller .Så antingen grön,blå,lila,gul?:)


skolaskola?-häy , sportlov äre ju nu (: visst dt är kul men det känns precis som det var jullov nyss .!
& skolan är ändå rätt kul tkr jag :) man har något åh göra  å en del ämnen är ju kul , tex matte :) !
När man inte har nått åh göra blire bara att man sitter vid datorn annars , som ni kanske märker . !

men , go´natt .!

ella skaffar blogg , börjat på designen . ! blev väl sådär men hon ville ha  dt så så . ! men jaja . www.belisbelis.blogg.se . <3.


fin tkr jag :Dklicka på bilden :)

etthundrasextio dagar .!Hey ; vetu dt är bara 160 dagar kvar till Oringen 2009 Eksjö :) .! & jag hoppas att jag ska dit . !:D

haha  & det känns inte alls längesedan Dalarna 2008 , sakna <3 Det var en av de bästa veckorna i mitt liv . Kommer ihåg allt som om det vore igår & dt känns så med men det är ju mer än ett halvår.!    2008-07-19 / 2008-07-26 <3<3.

tråklördag.

Hej ;>  började göra om designen idag igen dåh , blev väl sådär nöjd . fast nöjd blir jag ju aldrig för den delen .! Ska nog göra en annan header typ :] 

Men iallafall , idag har inte hänt så mycket , varit hos mormor nu en stund på eftermiddagen . Annars har jag pusslat & spelat piano . !  I morgon blir det kanske skidor i Alandsrydsbacken , i hope . ! :) .  Men har egentligen inget att skriva , ska till Göteborg på fredag , najsi :) .! Annars händer inte så mycket på sportlovet .!   vecka 10 bär det va till fjällen med dad , Idre (: . ! Hoppas dt blir kul & dt tror jag . Fast dt känns inte längesedan vi va där :) .! Sen har jag räknat ut att det blir trettonde gången jag åker den vägen , iallafall till åh med Vansbro , för jag va ju i Sälen i somras & sen har vi kört över Sälen någon gång . ! :).!  Men skitsamma .   Ikväll blire nog melodifestivalen även fast dt kan vara rätt segt .!

hejdå . :)

omg.


bilderna är hemska.  men jag behöver nog inte skriva mera .

onsdagfjärdefebruari.

Hej ;> Min nya design blev fettful , I hate . ;P den förrqa va mycket bättre . .! men ska göra om den igen någon da när jag hinner , förmodlngsvis i helgen . !

idag hade kören Abba-konsert för skolan & jag e ju med i kören såh . ! haha det gick väl bra typ utom dansen till Super Trouper , snurrade åt fel håll så jag snurrade in i alla andra fast det var det andra som gjorde med för den delen ;) . ! haha men jag kan inte annat än skratta åt det . ! (:  sen efter konserten hade vi inställd NO så satt åh lärde Annie spanska ;) .! lunch , fiskgratäng som var rättså god . ! slöjd , håller fortfarande ppå med min tröja . Efter slöjden spanskaprov som nog gick brais (: .  Ikväll skippar jag spelningen åh drar med beck&mathilda till den dära bokklubben , sådär kul . Men jaja . !  Nu ska jag typ räkna matte för dt är kulis , eller så blir det att jag pusslar istället ;)

haha , kraaamis <3

lypsyl.hääy igen ;> ska bara skriva att jag drogar sånt hära tjugofyra timmar om dygnet nu , mina läppar ä hemska & de gör skitont . TORRT TORRT TORRT .!  ;p


ja jag vet , intressant va?   , nä tänkte väl dt.!

tråkig jag är.Häyyy . :)

En vecka sedan jag skrev , sorry . Fast det är ändå ingen som läser . Gjort om bloggen nyss , blev väl sådär , fast jag blir typ aldrig nöjd . Ska nog byta bakgrundsfärg iaf , & kanske göra en bättre header . :P  men jaja .!

Skola idag ofcourse .Spanska , No . Matte , Engelska . Go  maths  and ehm Nature sience? (A) :) . !

Egentligen har jag inget vettigt åg skriva nu , typ trött åh så . ! Jag vet att jag är grymt tråkig . ! men jaja . Kom tillbax senare eller en annan dag ;O.!

Kramis . <3