nu är det snart december :D

Hej , men förlåt att jag aldrig skriver . Jag hinner helt enkelt inte & nu är de snart är lucia hinner jag desto mindre . Imorgon är lionsluciaövningpå kvällen , onsdag julkonsert . Sen söndag till Borgens lucia där jag ska va lucia :D Måndag , lions, Tisdag , borgenslucia , fredag , skolan ,lördag lions . ! HAHA xD fullt upp :) Men det ska bli kul& vara lucia  , man kan ju inte säga att jag blev vald  men på övningen så va jag & malin de äldsta å malin ville inte vah så de blev jag :) pirrigt , haha levande ljuuus . ! ;)
Idag har jagålt lotter på julskyltningen , jättekul & jag å malin va bästy ;)å sen vann jag ju några priser med . :D
på tisdag är det baskettunering i skolan , so piss off . alla kommer typ titta när jag visar att jag suger , så himla kul . eller inte . ! skiiiiiiit . ! men jaja.
men asså jag  haringet å skriva just nu och jag är inte på humör heller för den delen såde går inte å skriva , idiot. ! /inte ni


kram & go´natt!å just nu gick de  visst inte å få upp några bilder heller , så detta blir ett segt inlägg.


Imorgon äre december & julkalendern börjar , även fast den verkar seg. ! 


1;a advent :D

ointressant


Hej , sorry att jag inte skrivit på typ en vecka. Men ibörjan av förra veckan var det mycket läxor & jag hann inte sitta vid datan så mycket & sen resten av tiden jag inte skrivit har jag varit sjuk , förkyld.Men nu skriver jag igen , inte för att jag ahr så myckrt intressant att komma med ;D Skola idag , helt okey :) började med spanska , vi spelade spel , mahah (A) sen vart det NO , vikarie så det blev typ ingen riktig lektion , matte sen :) Matte är kul, oftast (när det inte är svårt , ahaha) jo men det ärrätt kul annars med & även NO. lunch , typ ris & fisk. gick ju. efter det var det musik :) vi skulle redovisa bluesen vi hade gjort i gruppen , våran var såå vacker . Alla började säkert att gråta , inte ;D men det gick ju rättså bra. men slut på det sega grupparbetet iallafall :) så då skulle vi välja va vi skulle göra sen , jag s´ka spela piano. Hon visade mej en greasebok som hon tyckte jag kunde spela hur , hehe jag bara gapade när jag fick den , den var rätt svår kan man säga. Ska spela någon jullåt istället fast vet inte vilken än ;) börjadespela på Santa Claus is comming to town , får se om det blir den., Sen vart det engelska :)  en ovanlig kul lektion för att vara engelska. Men på torsdag har vi engelskaprov :( & nästa vecka har vi mattepron, no ;) men jaja.

alltså jag vet inte ens varför jag skriver för ett sånt här tråkigt & ointressant inlägg har jag nog inte skrivitm på länge.

/H

ZOOrientering

sommrig
Tjo , jag är trött kan man säga.  det har varit en lång dags färd mot natten. Steg upp kvart över sex , åkte till enehagen vi kvart i åtta & vid åtta gick bussen mot Borås.Tog cirka en & en halvtimma.  Då var det bara att dra runt lite på TC , vi 11;00 startade jag &11;20;33 kom jag i mål , om ni inte är allt för osmarta så kan ni nog räkna ut tiden själva. haha placeringen var skit men när det är sprint så är det bara talom sekunder när det gäller resultat. När jag hade komit imål käkade jag kladdkaka & sen kom Lisa & då traskade vi iväg till Borås arena & duscharna.  När vi kom tillbaka till Alidersbergsbadet var det bara att gå runt på TC & frysa tills alla var klara . När alla väl var det så åkte vi till resturanten Babbel ;)  vi var här hemma här igen vi typ fem.  lyssnat på musik på bussresorna ,. Jag har typ gjort något med höften idag , gör skitont & jag haltar. jippie , not. Men nu ligger jag i soffan & jag tror det är Leende guldbruna ögon som spelas på teven. Måste typ göra pianoläxan med jag orkar inte , är typ dödstrött.

Varför blir man så deppig , trisst & trött på hösten. Deppig utan någon andledning egentligen. VILL HA JUUL :D &  snö. <3
jag vet jag vet jag vet vad jag ÖNSKAR mig i julklapp , en systemkamera , önska skrev jag , det betyder ju inte precis att man får det haha ;) . !  men pallar inte skriva med & jag har egentligen inget bra & inget av intresse att skriva om så , ha det bra . Föessten , har soovmorgon imorgon :D


/HChaplin :)

maskros

Hej , hinner inte skriva så mycket nu . Kom precis hem från pizzerian , det var mycket trevligt :) de tjejerna är bäst <3
Åt capriosa (inte för att det stavas så då men) , & daim/jordgubbsglass :) det var mycket gott fast orkade inte hela glassen , haha ! vi åtta åkte vi hem typ , & då packade jag inför imorgon , it´s zoo-orienteering i boras animalpark , haha elr vad det heter :) lycka till? kan behövas ! haha , fast det är fjärde året irad så , fast nämnde jag det i förra inlägget kanske? jo jag tror det . ! :P men nu käkar familjen apelsin & har kollat på ''Stjärnor på is'' & nu ska vi kolla Sing a long , sen blire väl sängen för få gå upp typ vi halv sju imorgon :/ . men jaja , det är typ sista tävlingen förrän i april :( om man inte räknar med julavslutningen så , men de är ju inte någon tävling precis . ! men just nu har jag nog inget intressant & komma med så jag säger väl , Buenas Noches .!


/H

lördag

stugan

hej , nu har jag äntligen fått till lite med bloggen . att få in headern var det största , de andra visste jag redan. men nu så ligger headern upplagd på en av mina andra bloggar , det ser inte så snyggt ut , men en provisorisk lösning , haha ! Idag ahr jag varken gjort mer eller mindre , vaknade halv nio . en tredjedel av syskonskaran var i pappas hus så på morronen var jag med bror &  syster . elr de tittade på tev & jag satt vid datan , trevligt , mohaha .så socialt .. men u har de åkt till Ronneby för att fira sin mormor. & det  lär dröja inan jag ser dem igen , bror kanske vi jul? & äldsta syster vet jag inte , knappast jul? fast kanske . & ungsta syster bor ju i stan så henne träffar jag ofta . ! men nu ska jag snart hem till mama för ska äta pizza med en del tjejer i klassen ikv'äll , Annie fyllde år igår. mums på det . ! & senska jag packa tills imorgon , orienteringstävling i borås djurpark då :) går buss dit vi åtta :S . men det blir nog kul , fjärde året för mig så jag vet ju hur de ser ut där kan man säga , haha . !  men jag ska försöka skriva på den här bloggen , haha det har jag skrivit på de andra med men de har gått åt pipsvängen me det , x) .

/H

men tjo .!

en vacker höstbild.

Hej , just nu håller jag enbart på med designen för bloggen , har egentligen en annan blogg .--> www.viggi.blogg.se  men ja vill inte testa i den stilmallen , allt har pajat där en gång & de räcker. just nu jobbar jag med att försöka få någon himla header . går bajs , någon som har nått tips? :),. läser för fullt på designadinblogg.se & söker i google &laddar ner program men ha , det går väl sådära . i slutändan kanske det här blir den bloggen jagn använder men inte för tilfället , just nu äre mest design , så ni vet ! .


/H

Välkommen till min nya blogg!